FloorEnzo
Shownieuws

                   Roos

Toen Roos 6 maanden was heeft zij een prijs gewonen voor de best in show ,Omdat zij voor een Fawn poes een al een zeer diepe oogkleur had .

Ook hier keurt Bea onze Roos een fawn poesje wat nu nog maar vijf maanden is en een zeer mooie ogen heeft. Ze krijgt hier de kwalificatie EXC1 ook werd zij best of color in deze classe 3 tot 6 maanden .

 Zondag 21 augustus 2011 zijn we met z'n allen naar Sint Job in 't goor geweest Het was een warme maar gezellige dag. Onze Indi haalde daar haar eerste C.A.C. punt (Nog maar 10 mnd. oud en nu al zo mooi  ) Millie en Remco  Van  Cattery Ying Yang Gefeliciteerd met jullie kampioenschappen en kampioenspunten en al jullie andere mooie prijzen .

  

Zondag 18 September zijn we naar de kattenshow in Aarschot geweest.Het was een leuke en verrassende dag zo  behaalde Indi haar titel:  (CH. nederlands kampioen ) heel erg leuk en we zijn trots op haar.

Zondag 30 september zijn we met z'n allen naar Sint Niklaas geweest het was erg leuk en gezellig Indi wordt hier gekeurd door keurmeerster Bea. mooie ronde kop goed getypeerd oren waren goed had mooi profiel .vacht goede struktuur ogen zijn mooi rond van vorm en kleur .Indi krijgt hier haar eerste CACIB kwalificatie. Remco en Millie van harte gefeliciterd met de titel GR.INT.CH voor Teman

Op zondag 31 okt. zijn we voor het eerst met Floor en Jip naar de show in Sliedrecht geweest het was erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar. We zijn samen geweest met Frans & Millie van Cattery Ying-Yang en met Kitty & Henk.  Het was er erg leuk en vooral leerzaam . Van de 8 poezen die ze mee hadden genomen zijn er 7 in de prijzen gevallen  Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen !  Onze Jip & Floor kregen op hun oorkonde : ' uitmuntend '